Mennyire lesz látszata annak, ha minden hajfestésnél egyre világosabb árnyalatot használok?
Fekete volt a hajam, körülbelül egy évig, és aztán lenőtt, meg folyton vágatom a hajamat is. (Persze valahol az alján lehet, hogy maradt némi fekete.)
Körülbelül másfél hónapja lilásra festettem, de olyan barnás - ha a napfény ráesett - lilás színű lett.
Ma festettem be középbarnára, gondolván, hogy biztosan majd elfedi ezt a lilás árnyalatot és világosabb színt kapok, és ehhez képest sötétebb lett a hajam, a fénynél pedig még mindig ott vannak a lilák..
Szeretnék egyre világosabb lenni, mert régi vágyam, hogy egyszer szőke leszek, és nyárra már az tervezek lenni. Tudom, hogy nagyon sötét színből fokozatosan kell világosodni, mert különben több lesz a kár, mint a haszon, de mit tanácsoltok, ha otthon magamnak havonta mindig egyel világosabbat veszek milyen eredménye lesz? Illetve, hogyan tudnák megszabadulni a lilától véglegesen?
20/L
Te is jól látod, először meg kell szabadulni a sötét festéktől. Hiába kensz rá világosabbat, az a mesterséges pigmenteket nem tünteti el, erre a szőkítő képes csak, ill. a színleszedő. Ez utóbbi egy speciális anyag, kifejezetten arra találták ki, hogy a festéket kiszedje a hajból, a saját színt nem világosítja. Használat után még puhább lesz a haj, mint előtte, úgyhogy nem kell tőle félni.
Én ezt használnám először, aztán mehet a hajadra a szőkítőpor gyenge oxival, akár többször egymás után. Utána pedig a megfelelő szőke színező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!