Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kávézacc tényleg jó hajhullá...

A kávézacc tényleg jó hajhullásra?

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Peeerrrrsszzze!!!!!!!!!!!
2016. márc. 13. 16:58
 2/8 anonim válasza:
49%
Jó bizony....csak haszáld gyakran...és nem marad el a nem várt hatás...sok sikert..
2016. márc. 13. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó, de eleinte azt hittem fejbőrre kell kenni, de tévedés rágni kell, csak ne nyeld le
2016. márc. 13. 17:13
 4/8 szamo77db ***** válasza:
Nem hallottam még erről a gyógymódról.
2016. márc. 13. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem lehet normális válaszokat adni, ha egyszer már fektettél energiát abba, hogy írj...Ez szól a második és harmadik válaszolónak...
2016. márc. 14. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
A koffeinrol mar hallottam kulsoleg, de a kavezaccrol semmit.
2016. márc. 15. 01:19
 7/8 Kaycee válasza:
100%
Vegul is koffein van benne, ami verkeringest serkenti. En ezt inkabb hajnovesztokent hallottam, de annal az is eleg ha lefozott kavet teszel a hajadra es rajtahagyod egy kicsit majd a megszokott modszerrel apolod tovabb. A hajhullasnak maganak tobb oka is lehet, ha nagyon kritikus akkor inkabb keress fel egy orvost vagy probalj ki egy hajvitamint. Nekem osszel szokott kegyetlenul hullani a hajam hisz "bundat valtunk" es en a hairclinicet hasznaltam, ami csokkentette es utana csak normalis egy ket szal hullott ki.
2016. márc. 15. 09:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a SEGÍTŐ hozzászólást...:)
2016. márc. 15. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!