Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hol kérjek Budapesten vérképvi...

Hol kérjek Budapesten vérképvizsgálatot (spec. Hajhullásra)?

Figyelt kérdés
kb. 2 éve vettem észre, hogy kicsit ritkul a hajam, de akkor nem foglalkoztam vele. több mint fél éve viszont észrevettem, hogy hullik meg elvékonyodik elől jobb oldalon. ma már valamennyire a balon is megindult. elmentem egy hajgyógyászhoz, ő kiderítette, hogy pikkelysömörös a fejbőröm (viszketett és hámlott is), írt fel pakolást meg kénes sampont, és mondta, hogy minden nap mossam (ez kb. januárban volt). a viszketés elmúlt, de a hajhullás nem igazán. az ő javaslatára elkezdtem használni a rogaine minoxidil habot két hete, egyelőre még nem állt el a hajhullás. így arra gondoltam, hogy vérképet csináltatnék. tudnátok valakit ajánlani Pesten? apám is kopaszodik, de ő kb. harmincévesen kezdett el, a doki szerint ez nem is androgén, hanem telogén hullás. 20f

2015. márc. 21. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A házi orvosnál,mert különben drága lesz ez neked.
2015. márc. 21. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
És szerinted a vérképnek melyik mutatója utal majd a hajhullás okára ??
2015. márc. 21. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
A hazidokid ad beutalot a laborba.
2015. márc. 21. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Ott a rengeteg rákos beteg,úgy gondolod a hajhullásoddal nagyon foglalkoznak majd .Te egy este vagy csak.
2015. márc. 21. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Eset **,bocs a betű cseréért.
2015. márc. 21. 19:32
 6/8 szamo77db ***** válasza:
100%
Nekem is hullt a hajam, elmentem bőrgyógyászatra, ott kaptam beutalót laborvizsgálatra. Rossz lett e laborlelet, gennyes góc volt a szervezetemben. Kiderült, hogy a mandulám, amivel egész addigi életemben sokat kínlódtam. Kivették, aztán megszűnt a hajhullás. Azt hiszem, a te esetedben is előfordulhat, hogy valamilyen gennyes góc okozza a hajhullást. Ilyenkor azt meg kell keresni és kiirtani. Lehet egy rossz fog is akár és még sok minden.
2015. márc. 21. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha a házidoki elég rugalmas, akkor foglalkozik vele. Ugyanis lehet, a hajhullás csak egy tünete valamilyen kórnak. De az is lehet, hogy pusztán genetika.
2015. márc. 21. 19:38
 8/8 szamo77db ***** válasza:
Bőrgyógyászatra beutaló nélkül is elmehetsz.
2015. márc. 22. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!