Cypromix hajhullásra?
Hónapok mire hat, ha hat! Nekem a tesója a Diane volt, ugyanaz a hatóanyag csak a neve más, mert pattanásos voltam (hátam, mellkasom is) és az arcomon egyáltalán nem segített, a hátamon, mellkasomon úgy ahogy, aztán "kinőttem" és elmúltak hála!
Viszont ez tüneti kezelés sajnos. A mögötte húzódó betegséget nem gyógyítja meg, csak elfedi a tüneteket. Ha valami okozza (pl pajzsmirigy, nekem attól hullott, TSH-t néztek? inzulin 3 pontos mérés? nőgyógyászati vizsgálatok hormonra és hüvelyi UH volt?) akkor abbahagyod és jó eséllyel csak visszatér, rossz esetben még fel is erősödik. Barátnőm járt így, szép volt a bőre amíg szedte de amikor babát akartak abbahagyta nem hogy hatványozva tért vissza a gond hanem akkor derült ki hogy PCOS-e van és IR-e amit kezelni kellett volna, most cukorbeteg már és kezelik hogy lehessen gyereke :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!