Szerintetek szép vagyok? Link
Figyelt kérdés
És kérlek....... csak őszintén!!!2010. márc. 30. 23:55
61/77 anonim válasza:
Kalács képű vagy, és egyáltalán nem szép, szóval erre ne legyél büszke. Ostoba, sötét liba..
62/77 anonim válasza:
Szép smink meg minden;)
Szép vagy.:)
63/77 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de mikor megláttalak nekem is egyből egy tanya jutott eszembe.
Pöttyös kötény, rakott szoknya, buggyos blúz, fonott haj :P
De az arcod egész helyes.. Ezen a képen.
Amúgy meg teljesen átlagos, az öltözködésed pedig közönséges
64/77 anonim válasza:
Okádék stílusod van, a fejed meg nyominger. Na erre legyél büszke:D Hol vagy te szép? Hagyjad már...
65/77 anonim válasza:
ne csodálkozz ha napiszaron találod magad
66/77 anonim válasza:
Tésztás arcod van, bumfordi orral, ferde szájjal. és ennek tetejébe még túlságosan gyerekes a kisugárzásod. ha a képre nézek egy 12-13 éves, átlagos külsejű gyereklányt látok, nem egy vonzó felnőtt nőt. bocsi.
67/77 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy! Kedvesnek tűnsz, legalábbis kedves mosolyod van. Mosolyogj sokat :)
Szép a szemed, az arcod formája pedig szerintem nagyon szép! (nekem nagyon kerek arcom van :S )
19/L és nyugi, a pasikat szeretem :D
68/77 anonim válasza:
Amúgy meg elég sok itt a bunkó! Nem lehettek túl szépek, de ha szépek is vagytok szerények biztos nem, ha másokat így kritizáltok! Teljesen mindegy hogy ő tette fel a kérdést! Attól még kulturált választ lehetne adni!
69/77 anonim válasza:
Kapott a kérdező kultúrált választ,és mégis alpári stílusban válaszolt visza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!