Szerintetek szép vagyok? Link
Figyelt kérdés
És kérlek....... csak őszintén!!!2010. márc. 30. 23:55
2/77 anonim válasza:
helyes arcod van nagyon :)
nem vagy ribancos , nem vagy csúnya sem . inkább átlagos szép lány :) és tényleg őszinte voltam . pusz
3/77 anonim válasza:
Kicsit olyan hízékony tipusnak látszol az arc alapján. Szerintem fontos,hogy sportolj rendszeresen Nagyon fiatalnak,gyereknek tűnsz. Nem vagy csúnya, ne légy hiú és akkor nam csúnyulsz meg korán...Tanulj,sportolj.
4/77 anonim válasza:
Őszintén ,az első válaszolóval egyetértek,de tényleg jobb ha sportolsz és nem szexelsz helyette,mert az csúnyít.
5/77 A kérdező kommentje:
hát köszi mindenkinek szerintem is szép vagyok, és büszke is vagyok rá! bár a szex ki van lőve mivel 20 éves vagyok és már van fél éve férjem.
2010. márc. 31. 00:05
6/77 anonim válasza:
Teljesen rendben vagy, csini meg minden :D
7/77 anonim válasza:
Nekem nem tetszel. kalácsképed van,és a tested lehet h tök kövér. h az arcod ilyen. Akkor örólj h van férjed.
8/77 anonim válasza:
Nekem a szépség egybetartozik a külső és a belső szépséggel. Hiába vagy kívülről szép, ha ilyen stílusban nyilvánulsz meg, nálam máris átcsúsztál a baromaira csúnya kategóriába. Sajnálom.
9/77 A kérdező kommentje:
Én kedves vagyok általában csak nem szeretem ha valaki lekövérez mikor nem is ismer! :-S
2010. márc. 31. 00:19
10/77 anonim válasza:
Jaj, hogy mersz engem kritizálni. Te tetted fel magadról a fotót, senki sem kérte! Duda orru vagy és rém beképzelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!