Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt szeretném megérdeklődni,...

Szamagi kérdése:

Azt szeretném megérdeklődni, hogy valaki használt-e már a hajára ricinus olajat, ha igen leírná nekem, hogy tényleg hasznos-e? És, hogy hogyan használta?

Figyelt kérdés
Mert én olvastam már,hogy a hajón kívül ne érjen más szőrhöz mert akkor az is megerősödik és megnő,vagy hajmosás után hányszor öblítsem le samponnal?

2016. febr. 11. 14:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen!:) akkor majd kipróbálom mindenképp^^
2016. febr. 13. 20:21
 12/15 A kérdező kommentje:
és ha csak simán a ricinus olajat használom? akkor se fog hullani a haja ugye?Oo
2016. febr. 16. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem használnám, hajhullást okoz vagy a használat közben vagy később...
2016. febr. 16. 21:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor köszi de hagyom is:)...
2016. febr. 17. 10:50
 15/15 Nincs Név nem lesz válasza:
Nekem az a tapasztalatom,hogy magára,higítatlanul szinte lehetetlen kimosni és a szaga is a hajban marad,hasznosnak viszont nagyon hasznos,személy szerint puha,sima és tükörfényes a hajam tôle. Higítom olívaolajjal vagy néha hajolajjal a Green Pharmacy -tól,az utóbbi kb 500 forintba szokott kerülni és nagyon jó. Általában pakolást készítek belôle,egy tojás összeturmixolva két evôkanál olajjal. Ezt felkenem a fejbôrtôl a hajvégekig,befóliázom,sapkát húzok rá és hagyom pár órát,hogy beszívódjon. Ha csak olajat használok,háromszor mosom ki babasamponnal és kétszer normál samponnal,ha tojásos pakolást használok,akkor kétszer alaposan babasamponnal és egyszer normál samponnal mosom ki. Az egy tojás két kanál olaj kb vállig érô hajra elég.
2016. febr. 17. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!