Mindenki, aki használt eddig ricinus-olajat hajra. Tisztában vagytok vele, mit tartalmaz ez? Vagy csak hallottátok valakitől, és használjátok Ti is.
Rengeteg ilyen bejegyzést látok itt, hogy ezt ajánlják mindenkinek. Csak kíváncsi vagyok, hogy tudtok-e róla.
(egy orvos-biokémikus)
Én 3,5 évvel ezelőtt láttam egy lány online vezető oldalán, hogy mennyire szebb lett tőle a haja. Akkortájt iszonyatosan ki volt száradva az enyém a hajvasalótól. Nem volt színe, fénye a hajamnak és durva tapintású volt. A ricinusolaj rendbe hozta. Puha, fényes és élettel teli lett tőle. Hajnövesztőként fejbőrre masszírozva párszor próbáltam, de nem jött be, mert hullott tőle a hajam, viszont hajhosszra tökéletes. Mikor a gyógyszertárban vettem, akkor a gyógyszerész is kérdezte, hogy a hajamra veszem-e, hogy nagy kiszerelést kértem. Ő is mondta, hogy nagyon jó hajpakolásként és hogy többen viszik épp ezért.
Mellesleg a szemöldökömet is rendbe tudtam végre tenni vele, mert hónapokon keresztül volt benne egy lyuk egy szerencsétlen próbálkozásom által, viszont pár hét kenegetéssel sikerült visszanövesztenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!