Hosszú hajú lányok, illetve aki növeszti: milyen gyakran jártok fodrászhoz?
Figyelt kérdés
Ilyenkor hány cm-t vágattok belőle?2016. febr. 10. 20:09
1/12 anonim válasza:
Kb. 3 havonta, 1 cm-t. Ápolni kell. :)
2/12 anonim válasza:
En novesztem,de viszont nem jarok fodraszhot miutan elrontotta a hajam,otthon magamnak vagom amikor el van toredezve
3/12 anonim válasza:
Hát én akkor megyek mikor anyukám elvisz mert még csak 13 vagyok de kábé 3-4 havonta 1-2 cm szerintem az úgy jó.
4/12 anonim válasza:
Nem járok fodrászhoz, anyukám szokta vágni a hajvégeimet és félévente ő is festi be a hajamat.
Diplomaosztómkor, kb lassan 3 évvel ezelőtt voltam fodrásznál utoljára, előtte meg a szalagavatómkor, előtte meg soha.
5/12 anonim válasza:
ui.: lemaradt a cm: kb 1 centi, egészségügyi vágás a töredezettség miatt
6/12 anonim válasza:
Magamnak szoktam levágni, annyit amennyi töredezett, akkor amikor látom hogy töredezett. Nem gyakran kell, talán félévente 1 cm. Nyár végén mondjuk inkább 2 cm, mert a strandvíz nagy ellenség.
7/12 anonim válasza:
én nem járok fodrászhoz. ápolom a hajam, így nem töredezik.
te félévente festeted a hajad?
8/12 anonim válasza:
Soha, magamnak vágom a végét és magamnak festem.
9/12 anonim válasza:
Igen, félévente, de inkább évente - ezt az előzőben lehagytam, de nem az egész hajam van ilyenkor befestve, csak csíkokban.
10/12 Noblesse Oblige válasza:
hát nekem 2 havonta van vágatva. fél-1 cm, saját magamnak illetve fodrász ismerősöm vágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!