Ajánlana valaki egy olyan hajpakolást ami növeszti is hajamat, és dúsítja is?
Olyan hajpakolásra lenne szükségem, ami segít a haj növesztésben,és dúsítja is a hajamat,mert nem nő elég hosszú ideje,és nagyon vékony szálu is sajnos. :(
Ha valaki tud bármilyen féle hajpakolást, az írja már le nekem, hogy mit, hogy kell csinálni,mennyi ideig kell hajon hagyni,milyen időközönként kell / lehet használni, stb. Szóval mindent amit tudni kell róla.!
Előre is köszöm annak aki értelmesen! válaszol.
ricinus-heti 1x!
és minden hajmosáskor finoman masszírozd a fejbőröd-és hajmosás nélkül is! nekem ez segített szerintem a ricinus mellett :) már amennyire kellett megnőtt, a ricinust elhagytam,viszont mindig masszírozom úgy 2-3percet naponta a hajasfejbőrt.(finoman csak)
Kókuszzsíros pakolás tök jó. Bekened a hajad vastagon és meleg törölközőbe csavarod, melegen tartod 20-40 percig és kimosod.
Ez nekem be szokott válni.
Mindenkinek megvan meddig nő a haja, barátnőmnek vastag szálú, erős, de akármit csinál vele a kulcscsontja alá nem kar nőni, nekem a derekamig nő de lehet tovább is, egy bizonyos hossztól már nem olyan feltűnő ha hosszabb lett.
Egyébként ricinus olaj azt mondják segít meg fajmasszázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!