Valaki ajánlana nekem valami jó hatásos hajpakolást?
Itt van a (szerintem) legjobb,és legtartalmasabb ricinus napló.Olvasgass bele,nézd meg az első,majd az utolsó oldalon a haját,mennyire megváltozott az egész szerkezete,színe,hosszúsága.Egyszerűen gyönyörű hajkorona lett az eredmény nála,kitartó 1 év után. Érdemes megnézni a fotókat!(:
Én is használom,és csak is pozitívumot tudok mondani róla!Régen csináltam pár hónapig,csak meguntam és abbahagytam.Viszont amíg használtam elképesztő módon csökkent a hajam töredezése,és iszonyú gyorsan megnőtt.Sokkal sűrűbbé vált,könnyű esése lett,megerősödött,puha lett,a színe is picit megváltozott,halványit vöröses árnyalatú lett az egyébként barna hajkoronám. (: Rengeteg dicséretet is kaptam,milyen gyorsan megnőtt,milyen szépen fénylik.
1 hete megint elkezdtem,már most látható a változás,ma szóvá is tette az osztálytársam,hogy picit vöröses(nekem tetszik)+puha,fényes. :P
Én így használom: 2 e. kanál olíva olaj
2-3 e.kanál ricinus(mellig érő hajam van)
2 e. méz
Utolsó vagyok. :D
UI.: Lemaradt,hogy amúgy 2 naponta mosok hajat,tehát egy héten 3x. A ricinusnak köszönhetően ez lecsökkent heti 2 alkalomra. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!