Közületek van olyan, aki nem szeret fodrászhoz menni, és otthon, magának vagy esetleg a szülei vágják a haját és mégis tökéletesen elégedett az eredménnyel? Lányokra gondolok . Ti hogy vagytok ezzel?
Csak szakemberre bíznám a hajam. Én is belefutottam már egy két rossz fodrászba, akik sose azt csinálták amit kértem. Egyszer sem lett menthetetlen a helyzet szerencsére és végre megtaláltam a tökéletes fodrászt. Ez nekem pont olyan, mint a manikűrös, nődoki és fogász. Mindegyiknél addig mentem míg megtaláltam a tökéleteset, akinek a székébe félelmek nélkül ülök be, mert tudom jó kezekben vagyok.
A hajam pedig nagyon nagyon fontos nekem így csak és kizárólag egy jó fodrászra bízom magam.
anyagi okoból,ès rossz fodrász èlmènyek miatt magamnak vágom,festem.ha jó ollóval csinalod,semmi hátránya nincs..
youtubon rengeteg tanacs van rá.
persze nem lett első alkslommal tok egyenes,de már van benne rutinom.sokat lehet spórolni így, na meg olyan lesz amilyet szeretnèl.. ès ha megse,legalább magadat hibáztatod.
de mondom, érdemes venni fodrasz ollót
Én azért kezdtem el magamnak vágni a hajam mert meguntam, hogy nem tudom megnöveszteni. Az a bizonyos 2 centi valahogy mindig több lett, emiatt meg egy idő után elkezdtem halogatni a fodrászhoz járást, de így meg elkezdett töredezni. Egyik módszer se vált be. Mióta meg magamnak vágom sikerült az álmom, derékig ér a hajam. :)
21/L
Utálok fodrászhoz menni, sose olyanra csinálja amit kérek, mindig többet vág, más árnyalatra festi mint kérem... de amit még ennél is jobban utálok, hogy végig dumál hozzám, kérdezget, pedig nekem semmi kedvem az életem elmesélni egy idegennek.
Szóval én megtanultam magamnak festeni, magamnak vágom, sokféle volt már a hajam, bármilyenre le tudtam vágni tökéletesen youtube videók alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!