Száraz hajra mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Először is kihangsúlyoznám,hogy férfi vagyok,szóval nem nagyon szeretnék semmiféle balzsamot,spray-t stb-t használni,ha nem muszáj. Általában a nőkkel egyeztetik össze az ilyen jellegű kérdéseket,azért írom le először ezt. Száraz a hajam, elég sűrű. Mosás után sincs az a selymes hatása, miután megszáraz nehezen mozgatható, nem lágy, nem selymes. Nem tudom,hogy ez összefügg-e azzal,hogy elég sűrű és rég voltam fodrásznál, de nem értem.2016. jan. 31. 17:21
1/3 anonim válasza:
Férfiak is ugyanazt használnak mint a nők, szóval lényegtelen, balzsamot minden mosásnál kell használni, mivel a sampon szárít. Ha extra száraz a hajad akkor figyelj oda az egészséges étkezésre, igyál elég vizet, és esetleg használj argán olajat is a hajadra.
2/3 Sunshinedoll válasza:
Mert miért nem szeretnél balzsamot használni? lol. Ha az kell a hajadnak, és te puha hajat akarsz, akkor azt kell rákenni.
Tesztoszterontól nem lesz puha a hajad. Se borotvahabtól...
Nehogy már a nagy erős férfiasságodat egy doboz hajkondicionáló vágja ketté :D
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy magával a balzsammal nincsen gond. De nem tudom,nekem kedvem sincs mindenféle kenceficét felvinni. Egy férfinak alapból idegesítő,ha sokat kell készülődnie,meg ilyen-olyan szereket kell felvinnie.
2016. jan. 31. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!