Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntethetném el a...

Hogyan tüntethetném el a mitesszereim?

Figyelt kérdés
Nagyon sok mitesszerem van, főleg az orromon és nagyon mélyen be vannak száradva. Már olyan zselatinos, lehúzós maszkkal is próbálkoztam, de nem igazán vezetett eredményre. Tudtok valamit tanácsolni?

2016. jan. 19. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:

menj el kozmetikushoz, ezeket inkább ne te nyomkodd

utána ő is biztos ad tanácsot, hogy mivel kezeld

én szemcsés arclemosót használok, szerintem jó nagyon, de azért ezeket a mélyebb mitesszereket nem tünteti el

2016. jan. 19. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a kozmetikus anno semmit sem ért.. Hiába nyomkodta, hazaértem és ugyanolyan volt az orrom, mint előtte.

Én is maszkokat használok, meg BHA-val hámlasztok, így kezd jobb lenni a helyzet, de még mindig van bőven..

2016. jan. 19. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb a bha. De lehet otthon gőzölés után is tiszta kézzel kinyomkodni, nekem az bevált.
2016. jan. 19. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!