Hogy tüntethetném el a hagymapakolás szagát a hajamból?
Figyelt kérdés
Sajnos kipróbáltam ezt a "remek" szépségreceptet és nyers hagymát kentem magamra hajnövesztés céljából. Azóta sokszor mostam, de nem tűnik el a bűz, érzem amikor vizes lesz a hajam, hajmosás után is. Mit thetnék, hogy megszabaduljak tőle? Köszi a válaszokat előre is!2015. nov. 10. 22:43
1/4 anonim válasza:
hát nem sok mindent. próbáld ki a balea samponokat, elég intenziv az illatuk. meg hajszeszt, hajolajat, hajsprayt is szorgalmasan használj, így hátha el tudod nyomni a szagát. és ne higyj el mindent amit a neten irnak..
2/4 anonim válasza:
még az jutott eszembe, hogy egyszer randi előtt hagymát ettem, és gyors megoldásként petrezselyem zoldet ragcsaltam, és segitett. lehet hogyha petrezselyem fozettel oblitened le a hajad segítene.. de nem akarok hülyeséget tanácsolni
3/4 anonim válasza:
Én is vöröshagyma pakolást tettem a hajamra pár napja. De nekem csak első nap érződött. Nem volt vele gondom.
Egyébként a vöröshagyma levét hajmosás előtt kell a hajra tenni és nem hajmosás után.
4/4 A kérdező kommentje:
OK, köszi, igyekszem mindenféle illatosat rákenni és ezentúl tuti óvatosabb leszek.
Tudom, hogy hajmosás előtt kell, úgy csináltam, csak akkor akadtam ki, amikor még az 5. hajmosás után is éreztem a szagát ha vizes lett a hajam. Azért köszi.
2015. nov. 11. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!