Milyen csodaszerrel tüntethetném el a leghamarabb a pattanás után maradt gyulladt foltot, esetleg sebet?
Korábban ami nagyon bevált, az a teafaolaj volt, de sajnos már hozzászokott a bőröm (ha létezik ilyen). Először rendkívül hatékony volt, elég volt egy nap is, hogy leszárítsa a pattanást, most viszont ha bekenem napi 20x, sem használ annyit, mint ezelőtt 1-szeri használattal. Az Akneroxidot is próbáltam már, amit patikában ajánlottak, de ugyanez történt. Először működött, aztán nem.
Ami örök kedvencem, az a Sudocrem, de sajnos attól néha visszatelítődnek a már kinyomott pattanások, de helyre rakja a gyulladást, mindenképp. Alapból zsíros bőröm van, azért a körömvirág sem volt túl hatásos rá. Esetleg valakinek van valami ötlete? Egyszer már próbáltam a fokhagymát, nem volt rossz :D De sajnos túl büdös, nem kenegethetem azzal a fejem.. Élesztő segíthet?
Finomítatlan shea vaj, 100%-os argán olaj és használj természetes szappanokat lehetőleg zsíros bőrre. A Mannánál vannak olcsóbb helyek is, mint pl. A borzaszappan (először én is Mannát vettem, de utána kipróbáltam a másodikat, és ugyanolyan jó).
Pl. ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!