Pattanások vannak az orromon és mellette egyaránt. Hogyan tüntethetném el őket?
Figyelt kérdés
Eddig sose volt ennyire vészes a helyzet az arcomon, orromon, és mellette most jöttek ki pár hónapja. Volt gyógyszeres kezelésem is, pattanások ellen, de nem volt 100%-os hatás. Most viszont olan csúnya az arcom mint a kezelés előtt kb. Nem piszkáltam őket, mindig megmostam este reggel, mégis mindig kijönnek újra. Semmi új terméket nem használok az arcomra, csak amit eddig, és enni se eszek másképp... Ha a problma forrására nem is tudok rájönni, valami tippeket tudnátok adni, hogyan tüntessem el őket?2015. júl. 15. 19:00
1/4 anonim válasza:
Zsíros is a bőröd? Milyen jellegű pattik, csak fehérek, vagy mitesszerek, esetleg durvább, akné-féle? A Biodermának van a Sebium termékcsaládja, abban van egy jó habzó lemosó, ami szépen tisztít, nem szárít és beállítja a zsírtermelést is. Nekem tinikoromban az segített sokat a pattis bőrömön. Van hozzá arckrémjük is, meg az Uriage-nak is van erre lemosója és krémje is.
Itt tudsz nézelődni krémek terén: kremmania.hu
2/4 A kérdező kommentje:
Nem durvábbak, inkább bőr alattiak, vagy pici fehérek. Miteszerek inkább az orromon vannak. Köszönöm a tanácsaid :)
2015. júl. 15. 19:10
3/4 anonim válasza:
ne fogyasszal sajton es etcsokin kivul semmilyen tejtermeket, mivel azok a fo okozoi.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem eszek se csokit, se semmilyen tejterméket. Néha iszok tejet, ha van, de nem tűnt volna fel, hogy ha tejet iszok akkor kijönnének rajtam.
2015. júl. 15. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!