Pattanás! SOS! Mivel tüntethetném el őket iskoláig? Nagyon tele van az arcom vele.
Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 14:58
1/10 anonim válasza:
Mosd meg alaposan és utána betadint rakj rá, az gyorsan használ, lenyomja őket egy hét alatt.
2/10 anonim válasza:
Csinálj minden este 2 tk. cukorból, meg egy félig kicsavart citrom levéből pakolást. A lényeg, hogy ne legyen túl híg, vagy túl kemény állagú, kenhető legyen. Majd hagyd az arcodon 20 percig, és mosd le. Nekem bevált. Hetente egyszer megcsinálom ugyanezt mézzel is.
3/10 anonim válasza:
hülye házi praktikák helyett menj el jövő hét elején kozmetikushoz!
4/10 anonim válasza:
Nincs sok értelme annak hogy citromot rakj az arcodra!!! Menj el kozmetikushoz és utánna pár napig piros lesz az arcod szóval ne rögtön iskola elött 1 nappal menj el! leirhattad volna hogy fiu vagy lány mert az is rengeteged számít
5/10 anonim válasza:
Első körben kozmetikus, de ha nagyon durva menniségű pattanásod van, lehet bőrgyógyásszal sem ártana beszélni.
6/10 anonim válasza:
Szerintem meg próbálja ki először azokat, amiket én írtam. Hátha beválik. Olcsóbb, mint azonnal kozmetikushoz menni. Ha nem jönnének be, utána még mindig elmehet hozzá.
7/10 anonim válasza:
igazad van utolsó, tegyen csak tömény citromsavat a bőrére, hogyha eddig nem maradtak hegek az arcán, akkor most legyenek
nem tudom hol lakik a kérdező, de mifelénk 4500 Forint egy arcmasszázzsal, szemöldökszedéssel egybekötött nagykezelés, szerintem ez olcsóbb, mint egy életen át alapozót használni, hogy takargassa a hegeket
8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld pacsi, de utolsónak igaza van a citrom=sav maró hatása van, és kifehéríti a bört ahol bekenem vele. Egyébként 15 vagyok lány. 😊
2015. aug. 21. 19:01
9/10 Hanga123 válasza:
Nekem is van rengeteg. Használj arctisztítót, arcvizet, külömböző kozmetikumok vannak erre a célra.
10/10 A kérdező kommentje:
Megfogadom:)
Köszönöm nektek!!! ♡.♡
2015. aug. 23. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!