Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás! SOS! Mivel tüntethet...

Pattanás! SOS! Mivel tüntethetném el őket iskoláig? Nagyon tele van az arcom vele.

Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Mosd meg alaposan és utána betadint rakj rá, az gyorsan használ, lenyomja őket egy hét alatt.
2015. aug. 21. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Csinálj minden este 2 tk. cukorból, meg egy félig kicsavart citrom levéből pakolást. A lényeg, hogy ne legyen túl híg, vagy túl kemény állagú, kenhető legyen. Majd hagyd az arcodon 20 percig, és mosd le. Nekem bevált. Hetente egyszer megcsinálom ugyanezt mézzel is.
2015. aug. 21. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
hülye házi praktikák helyett menj el jövő hét elején kozmetikushoz!
2015. aug. 21. 15:22
 4/10 anonim válasza:
Nincs sok értelme annak hogy citromot rakj az arcodra!!! Menj el kozmetikushoz és utánna pár napig piros lesz az arcod szóval ne rögtön iskola elött 1 nappal menj el! leirhattad volna hogy fiu vagy lány mert az is rengeteged számít
2015. aug. 21. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Első körben kozmetikus, de ha nagyon durva menniségű pattanásod van, lehet bőrgyógyásszal sem ártana beszélni.
2015. aug. 21. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem meg próbálja ki először azokat, amiket én írtam. Hátha beválik. Olcsóbb, mint azonnal kozmetikushoz menni. Ha nem jönnének be, utána még mindig elmehet hozzá.
2015. aug. 21. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:

igazad van utolsó, tegyen csak tömény citromsavat a bőrére, hogyha eddig nem maradtak hegek az arcán, akkor most legyenek

nem tudom hol lakik a kérdező, de mifelénk 4500 Forint egy arcmasszázzsal, szemöldökszedéssel egybekötött nagykezelés, szerintem ez olcsóbb, mint egy életen át alapozót használni, hogy takargassa a hegeket

2015. aug. 21. 17:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld pacsi, de utolsónak igaza van a citrom=sav maró hatása van, és kifehéríti a bört ahol bekenem vele. Egyébként 15 vagyok lány. 😊
2015. aug. 21. 19:01
 9/10 Hanga123 válasza:
Nekem is van rengeteg. Használj arctisztítót, arcvizet, külömböző kozmetikumok vannak erre a célra.
2015. aug. 22. 15:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Megfogadom:)

Köszönöm nektek!!! ♡.♡

2015. aug. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!