14 évesen hajfestés a zsírosodás ellen?
14 éves lány vagyok. Nagyon zsírosodik a hajam, lassan 3 éve kínlódok vele. Már rengeteg mindent kipróbáltunk a zsírosodás ellen. Rá adásul tavaly húsvétkor elkezdett nagyon erősen hullani, amit a rossz mandulám okozott, emiatt ki vették a mandulámat. A hullása javult, de a zsírosodás nem. Vasárnap este és szerda este szoktam hajat mosni tojás samponnal a WU2-vel, ezután citromos almaecetes vízzel leöblítem. Eleinte segített az almaecetes víz, de már most az sem segít semmit. Már keddre is elég zsíros, a szerdáról ne is beszéljünk..le engedve borzalmasan néz ki a hajam. Nem szoktam ártani a hajamnak, óvatosan bánok vele, nem használok rá semmi olyan szert, ami ártana neki vagy zsírosodna tőle. Le engedve hordom, csak akkor csurizom fel ha muszáj. A mandulaműtét után nagyon sok új babahajam nőtt, amik aránylag gyorsan nőnek, de a megmaradt hajam az nem nagyon akar nőni se.
Nos, anyum festeti a haját, és neki szárazzá tette, több mint egy hetet is ki bír a haja zsírosodás nélkül. Arra gondolt, próbáljuk meg nekem is ammónia mentes hajszínezővel, pont mint neki. Picit félek ettől, de majd még beszél fodrásszal is, hogy ő mit tanácsol, de én a ti véleményeitekre is kíváncsi vagyok.
Mit gondoltok? Szerintetek segítene? :)
Én festem a hajam, de naponta kell mosnom.
A festés nem változtat a zsírosodáson.
Na most teljesen össze zavartatok :)
Kedves utolsó :)
Nem kell másik sampon, mint már írtam, mindent kipróbáltunk és nem segített:))
Az ecetes öblítést sem csináljuk már, de attól még semmi nem változott :)
Szia :)
De mihez kezdjek a száraz samponnal? Megmosom vele kedden? Vagy mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!