Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire roncsolja a hajat a...

Mennyire roncsolja a hajat a hajfestés?

Figyelt kérdés
Most akarom először befesteni a hajam és sejtelmem sincs róla, hogy vajon mennyire fogja károsítani a hajamat. Ha valaki otthon van ebben a témában, az esetleg tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm! ^^ :)

2016. jan. 11. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Javaslom a próbatincset... mindenkinek máshogy reagál a haja, a festékek sem egyformák, az sem mindegy utána milyen időközönként fested újra.
2016. jan. 11. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
jó tanács! semmi képpen se fesd sötétebbre a hajad, inkább világosabbra, mert abból még vissza hozható könnyebben az eredeti hajszíned!:) már nagyon megbántam hogy befestettem a hajam :( szép barna, ombre hajam volt, aztán meguntam az ombrét, és mondom befestem a hajam eredeti színűre:) vettem vettem kávébarna hajfestéket, és fekete lett a hajam...
2016. jan. 11. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Hajtól függ, ha erős, vastag szálú hajad van, egészséges, annak nem nagyon árt egy átlagos festés.

Ha meg alapból gondok vannak a hajaddal akkor először ápold és hozd helyre... roncsolt, gyenge hajat ne fess mert ronda lesz, tönkremegy teljesen.

2016. jan. 11. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

én a 2#-al nem értek egyet.

kb fél évente rámjön és veszek egy sötétebb barna hajfestéket mint az eredeti hajszínem. befestetem és kb 2-3 hónap után teljesen kikopik belőle a sötétebb barna.

bár 100%ban nem kapom vissza az eredeti barna hajszínem, de nem sok különbség van a kikopott sötét barna és az eredeti középbarna között nálam.:)

ellenben amikor világosabbra festettem pár éve, akkor alig tudtam visszahozni az eredeti barnámat.:/ fodrász is festette vissza az eredetire, de idővel ledobta és előbukkant a szőkés árnyalat.:)

amúgy a festés minden esetben káros. egyedül a henna az, ami nem olyan durva. de a kémiai festékek felnyitják a haj szerkezetét és átírják.. nem kíméletes!! főleg a szőkítés..

szóval jól gondold meg:)) de ha hasonlóra festeted mint az eredeti, akkor nem olyan gáz,hogyha megbánod és nem festeted tovább. de ha nagyon elüt akkor vissza kell festetned

2016. jan. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!