Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért akkora divat ez? Nem...

Miért akkora divat ez? Nem roncsolja a hajat?

Figyelt kérdés

osztályunkba ebbe az 1 hónapba eléggé egyedi és furcsa divatok születtek.. de a mostani katasztrófa.

a lányok szövegkihúzóval festik be a hajuk végét. a tanárok már többször rájuk szóltak és osztályfőnökit is kaptak érte de annál jobban festegetik.. biosztanárunk mondta hogy eléggé roncsolja a hajtöveket mert nem valódi festékkel "firkálják". ez igaz? jogos az osztályfőnöki érte?

#hajfestés #osztályfőnök #hajroncsolás #szövegkiemelő/kihúzó
2015. okt. 19. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

ha a hajuk végét színezik, akkor szerinted milyen módon károsítja a hajtövét?

Meg mi az h nem valódi festék? kétlem, hogy a falfesték kíméletesebb lenne :)

Egyébként biztos káros, de nem jobban mint egy átlagos hajfesték.

2015. okt. 19. 17:26
 2/7 A kérdező kommentje:
valódi festékre a hajfestéket értettem. előző héten volt olyan hogy az egyik lány befestette az egészet(utólag kiderült 10-15 kihúzóba telt)és azt mondta az hajfesték. amivel gond nem lett volna csak úszáson a kihúzónak a 3/4-e lejött és elég csúnya volt a színe(barna alapon vörös, vörös átment narancssárgásba). mellesleg hullik is a haja.
2015. okt. 19. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Még soha nem hallottam ilyenről, de ha nekik tetszik, akkor már ne haragudj de téged mit érdekel? Nem a te hajad megy tönkre.

(Én pl ételfestékkel színeztem be párszor, mert nem volt otthon színező.)

2015. okt. 19. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
nem izgat különösebben de a szüleiket annál inkább, meg engem is ráakartak venni. nekem perpillanat nem a legegészségesebb a hajam de mindennap felbosszantanak ezzel a témával pedig többen is mondják hogy borzasztó káros
2015. okt. 19. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel ezekbe a filcekbe nagyrészt alkohol van, igen káros. Elég hülyék is ha ezt csinálják, de nem kell foglalkozni velük, egyszer majd észhez térnek ők is.
2015. okt. 19. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
ezek nem normálisak, majd amikor 5 centisre kell a hajukat visszavágni majd rájönnek
2015. okt. 19. 22:20
 7/7 anonim válasza:
Jot nevettem :D Mi anno 20 eve,mikor meg nem volt neon meg rikito szinu festek, cipokremmel festettuk tuz pirosra. Fogott is,csunya is volt, de nekunk anno az volt a meno szin. Semmi bajunk se lett tole. kinottuk a hobortot, lemostuk, lenott a szokitett resz es ennyi. :) Mar nem kennem ra ;)
2015. okt. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!