Ősz kérdése:
Milyen dezodort vegyek?
Figyelt kérdés
Gyerekem most kezd kamaszodni-és sajnos éreztem rajta izzadság szagot is.Tisztálkodik rendesen és tiszta ruhát vesz mindennap.2016. jan. 2. 21:54
1/5 anonim válasza:
Hát ez teljesen természetes dolog. Szerintem menjetek el együtt és válasszátok ki, ami neki illatban tetszik. Úgy is csomó fajtát ki kell próbálnia, mire rájön neki mi válik be igazán.
2/5 anonim válasza:
Old Spice-ok szerintem elég jók a célra.
3/5 anonim válasza:
Érdemes egy drágább, de jó minőségű alumínium mentes dezodort venni. Drogériákban találhatsz ilyet...
4/5 anonim válasza:
Be kell menni egy áruházba, és levenni egyet a polcról, lehetőleg nem a 200 forintosak közül (pl. Nivea jó lesz). Ha beválik neki, jó. Ha nem, kipróbál egy másikat. Előbb-utóbb megtalálja a neki megfelelőt. Ha rendszeres fürdés/zuhanyzás ellenére is nagyon durván izzad, amit még a dezodor sem tud semlegesíteni, akkor pedig irány az orvos.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok, annyiban pontosítok, hogy ha nagyon durván BŰZLIK, kell orvos. (Az izzadás természetes folyamat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!