Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen dezodort vegyek?

Milyen dezodort vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 4 napos pörgésre megyek, tánc, ugrálás, minden amit el lehet képzelni.(Balatonsound fesztivál) (Persze naponta fogok fürödni :D ) Milyen dezodort ajánlatok? Most old spiceom van, de semmit nem ér. Nem szeretnék izzadságfoltokkal mutatkozni.

F

2009. jún. 26. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
esetleg a golyós adidas?
2009. jún. 26. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem az adidas dezodor nem jott be , szerintem probald ki a niveat:)
2009. jún. 26. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:

vichy erős izzadásra golyós dezodor, gyógyszettárban lehet kapni. Most van valami akció is azt hiszem ajéndék hozzá a másik.

De nagyon drága arra készülj fel. Több ezer forint.

Nekem a legjobban a stiftesek válnak be, ami ilyen krémes, kenhető.

Jelenleg dove van valami zöldteás nem tudom milyen, de az illata nem nagyon érezhető a későbbiekben nekem ez hatásos.

2009. jún. 27. 00:59
 4/6 anonim ***** válasza:

bionsen 100% natural..legjobb és testen bárhova fújható...láb..intim részek,hónalj arc. Arcra pattanások ellen is jó mert pórusössze húzó..

Dmben lehet kapni ilyen kristályok vannak csak benne vízzel kell utána feltölteni.1000ft...nagyon jóó!

2009. aug. 29. 20:21
 5/6 anonim válasza:
Nem értek egyet. Az Old Spice eléggé jó. 8 óránként kell kenni, fújni... Shifteset vegyél mert amaz kikezdi a bőröd mint állat és semmitsem ér...
2011. máj. 26. 18:56
 6/6 anonim válasza:
Én nem is azér használok dezodort, hogy ne legyek izzadt, én nem sokat vagyok az, én az illatáért, az Axe Excite-ot használom
2011. jún. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!