Milyen borotvát vegyek?
Az, hogy egy borotva húzza a szőrt, nem mindig a borotva hibája. Ha már több napos borostáról van szó, akkor más technikát, vagy a hosszabb szőr vágására alkalmas borotvát kell használni. Továbbá ki lehet alakítani a saját technikát is, ahogy nem fogja húzni.
Mindenesetre én is most cseréltem borotvát, mert olykor már nem volt mit tenni, néha jól meghúzta a szőrt, hogy felvonyítottam :-) Én olyan választottam, amit takarítani sem kell, mert megcsinálja magától, sőt be is olajozza. A takarítás is elég macera így ez nagyon kényelmes megoldást. Én picivel 30eFt felett vettem, de nem bántam meg, bár még sosem vettem ennyiért korábban borotvát. A borotva pedig a Braun 390cc. Nem rége láttam, hogy az edigital 29.900,- Ft-ért árulja. A braun.hu oldalon is utána lehet nézni, hogy miket tud. Használat után csak bele kell tenni a tartójába és máris tisztítja. Az első kb. 1 perc kicsit hangosabb, aztán 4 óra szárítás következik. Az alkoholos oldatot amiben tisztítja borotvát, kb. 1-2 havonta cserélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!