Milyen borotvát vegyek neki ha érzékeny a bőre?
Páromat (25/F) szeretném meglepni egy normális borotvával (ilyen ezeréves pacsmagolós akármivel vagdossa össze magát állandóan,nézni is rossz:D),érzékeny a bőre.
Elektromosat vagy simát,vagy milyet ajánlotok?
Köszönöm
gilette fusion,gilette mach3,és valami sensitive borotvazselé.
Elég igénytelen a barátod ha sajnálja a pénzt arra,hogy vegyen magának.
nem giénytelenségből,hanem mert azt szokta meg hogy megvan neki véve,azt használja,és az anyukája ezzel nem igazán foglalkozott,leszedi szépen igy is,csak ha kapkod,akkor megvágja magát,rossz nézni,ezért...
az elektromostól félek,magamnak vettem 2-3 éve,de csak lábamra használható,másjol rögtön kisebesedik,hiába akármi,és nem gagyi...
Akkor tényleg valami jó minőségű borotvát kéne venni, Gilette valamilyet. :D Minnél több penge legyen benne, és biztos van olyan is, amiben valami gél is van, ami még segíti a csúszást.
Bocs, kissé hülyén fogalmaztam. :D
borotvagélt már vettem neki eddig is,az sokkal jobb mint a hab (legalábbis nőiben biztos,én is azt használok,csak nőit)
most gilette eldobhatót használ,3 pengés,normális
de akarok neki valami tartósabbat venni,nem eldobhatót
Az eldobható borotvákat én nagyon nem szeretem, nőiben legalábbis borzasztóan kipattogzott tőle a bőröm.
Szerintem maradj a Gilette-nél, csak tartós borotvát vegyél neki.
A párod meg legyen óvatosabb, és ne kapkodjon, akkor nem fogja folyton összevagdosni az arcát. :D
magamnak lábamra van elektromos,többi részre meg eldobható,nekem ez a jó,pedig érzékeny a bőröm...
kapkodást meg hiába mondom,pasiból van,aki hétfő reggel jön rá,hogy igy nem mehet be dolgozni:D
maradok a gilette-nél,és majd ami ránézésre szimpatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!