Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen borotvát vegyek neki...

Milyen borotvát vegyek neki ha érzékeny a bőre?

Figyelt kérdés

Páromat (25/F) szeretném meglepni egy normális borotvával (ilyen ezeréves pacsmagolós akármivel vagdossa össze magát állandóan,nézni is rossz:D),érzékeny a bőre.

Elektromosat vagy simát,vagy milyet ajánlotok?

Köszönöm

2010. máj. 7. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg az elektromos borotva kevésbé irritálja a bőrt.
2010. máj. 12. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:

gilette fusion,gilette mach3,és valami sensitive borotvazselé.

Elég igénytelen a barátod ha sajnálja a pénzt arra,hogy vegyen magának.

2010. máj. 12. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:

nem giénytelenségből,hanem mert azt szokta meg hogy megvan neki véve,azt használja,és az anyukája ezzel nem igazán foglalkozott,leszedi szépen igy is,csak ha kapkod,akkor megvágja magát,rossz nézni,ezért...

az elektromostól félek,magamnak vettem 2-3 éve,de csak lábamra használható,másjol rögtön kisebesedik,hiába akármi,és nem gagyi...

2010. máj. 12. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Akkor tényleg valami jó minőségű borotvát kéne venni, Gilette valamilyet. :D Minnél több penge legyen benne, és biztos van olyan is, amiben valami gél is van, ami még segíti a csúszást.

Bocs, kissé hülyén fogalmaztam. :D

2010. máj. 12. 11:17
 5/7 A kérdező kommentje:

borotvagélt már vettem neki eddig is,az sokkal jobb mint a hab (legalábbis nőiben biztos,én is azt használok,csak nőit)

most gilette eldobhatót használ,3 pengés,normális

de akarok neki valami tartósabbat venni,nem eldobhatót

2010. máj. 12. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Az eldobható borotvákat én nagyon nem szeretem, nőiben legalábbis borzasztóan kipattogzott tőle a bőröm.

Szerintem maradj a Gilette-nél, csak tartós borotvát vegyél neki.

A párod meg legyen óvatosabb, és ne kapkodjon, akkor nem fogja folyton összevagdosni az arcát. :D

2010. máj. 12. 11:40
 7/7 A kérdező kommentje:

magamnak lábamra van elektromos,többi részre meg eldobható,nekem ez a jó,pedig érzékeny a bőröm...

kapkodást meg hiába mondom,pasiból van,aki hétfő reggel jön rá,hogy igy nem mehet be dolgozni:D

maradok a gilette-nél,és majd ami ránézésre szimpatikus

2010. máj. 12. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!