Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotva? Fiú vok és szeretném...

Lee12 kérdése:

Borotva? Fiú vok és szeretném az intim részemnél és a hónom aljánál borotválkozni? milyen borotvát vegyek ehhez és kell valami hab is az arcomat még nem kellet ezért nem tom hogy milyen kell

Figyelt kérdés

volt aki azt mondta hogy női borotvát vegyek

15f

2011. jún. 29. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:

női borotva jó igen

esetleg egy sima 0-ás gép is elég lehet és kevesebb a macera,mert ha az arcod alig szőrös 15évesen akkor sztem a hónalj kutyád sem vészes....

ne habot használj hanem gélt és utána vmi bőrnyugtató,bőrápoló cuccot....ez kell majd az arcodhoz is :)

25/f

2011. jún. 29. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:

én is a gépre voksolok.

csak utána takarítsd le rendesen

2011. jún. 29. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak a búzák borotválják odalent.
2011. jún. 29. 13:17
 4/6 A kérdező kommentje:

engem zavar azért akarom

am mit érdekel mi van más fiúknak odalenn? ez elég homokos hozzászólás volt

2011. jún. 29. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg,éles,új borotva legyen!A Gillette-k is nagyon jók.De használj utánna nyugtató balzsamot,így csillapítod az irritációt,kipattogást.Én a borotváláshoz gélt mondanék.
2011. jún. 30. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél búza, akkor nem kellett volna a "homokos" válaszom...
2011. jún. 30. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!