Igazábol nem kérdés, csak a hajnövesztős lányoknak akarok segíteni (? ) Képpel->
Ismerem személyesen a lányt:)Ricinus olaj a titka.:)Gondoltam megosztom veletek:)
Szia:)Okés leírom.Szóval
írd le a lépéseket létszi!
száraz hajra kell? :Igen szárazra:)
elég ha mondjuk csak a tövére kenek?Igen elég,de ha pl az egészre kensz akkor avége is szebb elsz és az egész hajabb selymesebb lágyabb:)
mivel tekered be alufólia vagy törölköző meddig hagyod rajta?benne alszol?:Nos bekenem,rá nejlonzacsi vagy alufólia.Rá törcsi(melegen kell tartani azért tesszük rá a törcsit,a zacsi meg azért kell hogy ne szívja be törcsi(dunsztolni kell)Ha van időd egész nap abban lenni és nem mész sehova akkor nappal,de ha este felkened -reggel lemosod verzió is jó.A lényeg h minél több ideig van fennt(min 5 óra)annál jobban fejti ki a hatását.Kell neki sok idő ,hogy felszívodjon:)Amugy ha tojást teszel bele akkor igen a végére büdi lesz mert a zacsi alatt megposhad,de sokan ajánlották már,én pl csak simán teszem fel,csaka ricinus melegítve:)
ma 20:47
de jó neked...sajnos nekünk nem.Te örülj neki..
Hát, nem tudom. Nem akarok rosszindulatú lenni, akármelyik olajtól selymes és puha lesz az ember haja.
Meg ha 3x samponozod, az többet ártasz, mint amit az olaj használ.
Nekem combig ér a hajam, és mindenféle woodoolötty nélkül nőtt meg, pedig nem is nő gyorsan, csak 1-1.5 cm-t havonta.
A türelem a legfontosabb, meg hogy jól bánj a hajaddal, ne használj roncsoló dolgokat, és akkor nem kell levágni.
Az enyém is egészséges és fényes. Csak sampont, balzsamot, meg sima hajolajat használok.
Ettől az olajtól hiába nő meg, ha a 3x samponozás úgy kiszárítja, hogy utána le kell vágni.
20L
tegnap 23:18-as vagyok
Szia
Köszi, hogy válaszoltál, kifogom próbálni az biztos. :)
Jó neked, hogy hosszú szempillád van. Az enyém nagyon rövid még a szempillaspirál se segít rajta, remélem a ricinus olaj fog. :)
(Aki meg azt írta hogy "ez nem ide való, házalni akarsz stb. az egy idióta :P szerintem aranyos vagy, hogy segítesz másoknak. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!