Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igazábol nem kérdés, csak a...

Igazábol nem kérdés, csak a hajnövesztős lányoknak akarok segíteni (? ) Képpel->

Figyelt kérdés

[link]

Ismerem személyesen a lányt:)Ricinus olaj a titka.:)Gondoltam megosztom veletek:)

2010. márc. 24. 16:53
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Szia:)Okés leírom.Szóval

írd le a lépéseket létszi!

száraz hajra kell? :Igen szárazra:)

elég ha mondjuk csak a tövére kenek?Igen elég,de ha pl az egészre kensz akkor avége is szebb elsz és az egész hajabb selymesebb lágyabb:)

mivel tekered be alufólia vagy törölköző meddig hagyod rajta?benne alszol?:Nos bekenem,rá nejlonzacsi vagy alufólia.Rá törcsi(melegen kell tartani azért tesszük rá a törcsit,a zacsi meg azért kell hogy ne szívja be törcsi(dunsztolni kell)Ha van időd egész nap abban lenni és nem mész sehova akkor nappal,de ha este felkened -reggel lemosod verzió is jó.A lényeg h minél több ideig van fennt(min 5 óra)annál jobban fejti ki a hatását.Kell neki sok idő ,hogy felszívodjon:)Amugy ha tojást teszel bele akkor igen a végére büdi lesz mert a zacsi alatt megposhad,de sokan ajánlották már,én pl csak simán teszem fel,csaka ricinus melegítve:)

2010. márc. 24. 20:05
 32/51 anonim ***** válasza:
37%
Nekem is alapból ennyit nő, ha nem többet.
2010. márc. 24. 20:47
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
köszi:)
2010. márc. 24. 21:35
 34/51 A kérdező kommentje:

ma 20:47

de jó neked...sajnos nekünk nem.Te örülj neki..

2010. márc. 24. 22:29
 35/51 anonim ***** válasza:
Kérdező: a szempilládra is használod? És ha használod akkor látsz valami változást? Vagy ha nem használod akkor én hogy használjam? Kenjem rá a szempilláimra és hagyjam rajta sokáig, vagy mossam le egyből?
2010. márc. 24. 23:18
 36/51 A kérdező kommentje:
Szia:)Én nem használom,nekem alapból hosszú van:)Bár kipróbáltam:az egész szemedre kenj,ugy,hogy a szempilla tövekre is menjen.Nem fog csípni,nem kell sokat rá rakni:)Én szemöldökre használom,mert elég ritka volt,de már ott is nő,ahol eddig nem nagyon,vagy csak pici szőke volt:)Amugy lefekvés előtt bekened,reggel mosakodásnál meg lemosod:)
2010. márc. 24. 23:20
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

Hát, nem tudom. Nem akarok rosszindulatú lenni, akármelyik olajtól selymes és puha lesz az ember haja.

Meg ha 3x samponozod, az többet ártasz, mint amit az olaj használ.

Nekem combig ér a hajam, és mindenféle woodoolötty nélkül nőtt meg, pedig nem is nő gyorsan, csak 1-1.5 cm-t havonta.

A türelem a legfontosabb, meg hogy jól bánj a hajaddal, ne használj roncsoló dolgokat, és akkor nem kell levágni.

Az enyém is egészséges és fényes. Csak sampont, balzsamot, meg sima hajolajat használok.

Ettől az olajtól hiába nő meg, ha a 3x samponozás úgy kiszárítja, hogy utána le kell vágni.

20L

2010. márc. 25. 06:16
 38/51 anonim ***** válasza:
nedves vagy száraz hajra teszed?
2010. márc. 25. 18:50
 39/51 anonim ***** válasza:
18:50 te elolvastad eddig mit írt a kérdező? Olvasd át újra!
2010. márc. 25. 20:40
 40/51 anonim ***** válasza:

tegnap 23:18-as vagyok

Szia

Köszi, hogy válaszoltál, kifogom próbálni az biztos. :)

Jó neked, hogy hosszú szempillád van. Az enyém nagyon rövid még a szempillaspirál se segít rajta, remélem a ricinus olaj fog. :)

(Aki meg azt írta hogy "ez nem ide való, házalni akarsz stb. az egy idióta :P szerintem aranyos vagy, hogy segítesz másoknak. :) )

2010. márc. 25. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!