Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igazábol nem kérdés, csak a...

Igazábol nem kérdés, csak a hajnövesztős lányoknak akarok segíteni (? ) Képpel->

Figyelt kérdés

[link]

Ismerem személyesen a lányt:)Ricinus olaj a titka.:)Gondoltam megosztom veletek:)

2010. márc. 24. 16:53
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
egyszerre csak egyet adnak ki?
2010. márc. 24. 17:50
 22/51 A kérdező kommentje:
Igen.Ez egy olaj amit megkell amugy inni,méregtelenítésre,gyomortisztításra.Ezért nem lehet belőle sokat venni.De mi ugye nm isszuk meg,hanem külsőleg alkalmazzuk,ezért kell mondania patíkusnak,ha meg nem megy bele mond hogy 5 perc mulva visszajössz és veszel még1et végülis nem 1xre adta ki:PVagy megveszed 2 patikában:)
2010. márc. 24. 17:52
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
dejó örülök hogy ezt leírtad!ne törődj azokkal akik rosszat írnak .tök jó a fórumot is ovlasom közben amúgy hajnövesztés céljából használnám.NEm lesz zsíros tőle hamarabb a hajad?ki lehet mosni az olajat? és te akkor szinte hetente jársz patikába hogy megvedd az olajat? mert egy üveg kell a hajra! írj!
2010. márc. 24. 18:49
 24/51 A kérdező kommentje:

Szio:)Nem törődöm,engem nem érdekel:)

Szóval Nekem volt hogy 2 naponta kellett mosnom a hajamat mert annyira zsírosodott.Aztán elkezdtem ahsználni az olajat és szombaton kentem utoljára és ma még puha és EGYÁLTALÁN nem zsíros:)Szóval erre is jó:)Amugy mikor lemosod a hajadat 3x most meg legalább:)Szóval 3 samponozás kell(ne legyen sok azért:) ) és akkor tökéletesen lejön az olaj:)

1 héten 2x szoktam kenni,nekem anyukám szokott venni,mert mikor megy dolgozni neki pont útba esik:)De igen hetente kell,vagy ha gondolod akkor elmehetsz több gyógyszertárba is és beszerezhetsz többet belőle.Én Pesten lakom itt minegyik sarkon van ,nincs is messze,szóval nekem ez nem okoz gondod.Vegyél amennyit tudsz,és akkor nemkell mindig elmenni.Amugy olivaolajjal és tojás sárgájával is keverheted:)Több is lesz,és mind a 3 összetevő hatásos együtt.De fontos hogy az olajat ne mikrozd,hanem melegvizben forrald kicsit az üveget.És csak utána tedd hozzá a hozzávalokat,mert a tojás nem bírná ha mikroznád:)Azért kell melegíteni mert különben nagyon sűrű a ricinus:)Ha van kérdésed írj:)

2010. márc. 24. 19:06
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

értem!

írd le a lépéseket létszi!

száraz hajra kell? elég ha mondjuk csak a tövére kenek?mivel tekered be alufólia vagy törölköző meddig hagyod rajta?benne alszol?

2010. márc. 24. 19:09
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
még ami eszembe jutott! nem lesz tőle büdi a haj ha mondjuk tojást is rakok bele?
2010. márc. 24. 19:11
 27/51 A kérdező kommentje:
Szia:)Figy ha van msn-ed felvehetnél és ott elmagyaráznám,ha gondolod:)Sztem könnyebb lenne,ha valamit nem értesz akkor ott egyből megtudod kérdezni:)19*L
2010. márc. 24. 19:17
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

hallod nem jó az msn egy kalap ..... nem tudom mi a baja, na mindegy

amúgy tök jó a fórum van egy csomó napló amikben leírják a ricinus kúrát.sőt képeket is csatolnak.!tök jó hogy ide is írtál ,lehet madj kipróbálom én is!!!

2010. márc. 24. 19:28
 29/51 A kérdező kommentje:
Akkor kellemes időtöltést:)
2010. márc. 24. 19:29
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

"kérdező"!

kérlek, válaszolnál a kérdésekre, amiket a lány előttem feltett:) minket, többieket is érdekel?

szóval muszáj az egészre kenni?

2010. márc. 24. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!