Igazábol nem kérdés, csak a hajnövesztős lányoknak akarok segíteni (? ) Képpel->
Ismerem személyesen a lányt:)Ricinus olaj a titka.:)Gondoltam megosztom veletek:)
És ez a hosz hány hónap alatt lett ilyen ? ha szabad érdeklődni és menyibe kerül ez a ricinus olaj és hol lehet kapni? :)
Köszi ha válaszolsz:)
Sajnos,igen.Ő is levágatta aztán mert belátta hogy így nincs értelme.Nagyon seprüs volt neki,az elroncsolódott haját nem tudta teljesen helyrehozni.Amugy levágatta vállig érőre.Itt a naplója ha valakit érdekel:
Bocsi, de ettől a plötyitől lett ilyen csúnya és kiégett a haja??? o_O Mert akkor köszi, nem kérek belőle ^^'
Meg amúgy miért van az, hogy az egyik képen előre van hajtva a feje, a másikon meg hátra? ^^'
Bocs, de nekem magától is nő ennyit a hajam, és legalább nem vegyszerezem. Szvsz.
nekem alapból nő ennyit :P
mi a titkom?
szerintem semmi :D épp elenkezőleg csinálok mindent amit kellene:D
mitől nő jobban?
kiegyensúlyozott táplálkozás -> jó esetben heti 3x ebédelek és 5x reggelizek. ez már a jó eset!
fejbőrmasszás -> fésülködni se nagyon szoktam, nemhogy hosszú ideig masszírozni, tehát nem pezsdítem fel a vérkeringést, az biztos.
különböző készítmények, ápolók -> 2 in 1 sampon-balzsamot használok, sztem egyik leggagyibb
nem szabad festeni -> talán egyik legrosszabb, ideiglenes, kimoshatós festékkel festettem, amitől megkeményedett, meg minden baja volt a hajamnak (ezért is mostam ki)
2 hónap alatt kb 8-9 centit nőtt
és nem viccelek. tényleg nagyon hosszú lett. de miért?! nem tudom magam sem!
2 hete csúnyán elcseszte a fodrász a hajamat, ~ vállig érőre vágta, 2 centit már minimum nőtt!
ha esetleg vki megmondja miért van ez, annak jár egy virtuális puszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!