Igazábol nem kérdés, csak a hajnövesztős lányoknak akarok segíteni (? ) Képpel->
Ismerem személyesen a lányt:)Ricinus olaj a titka.:)Gondoltam megosztom veletek:)
Szia!
Aranyos vagy, hogy ezt igy leírtad:) :D
és hogyan kell használni az olajat fejbőrbe masszírozni? Neked nem zsírosodik attól nagyon?:(
Reklámozni?:O Mégis mit? Gyógyszertárban lehet kapni te nagyon hülye...primitív kis cseléd..:S
Jót akar az ember mert állandóan azt látni,hogy mindneki növesztenmi akarja,mit kenjen a hajára.És mikor megosztoma tapasztalatokat(amit persze én árulok...vicc)akkor egyből ezt kapom:)Te is nézz utána mielőtt beszólsz...s eggfej..
17:19:)
Én megveszek 2 kis üveggel,aztán vízben megmelegítem kicsit üveggel együtt,hogy folyósabb legyen:)Aztán kezemmel(körmökre és bőrre is jó,szóval nemkell félni tőle)széthuzgálom a hajamat és oda locsolom,majd belemasszírozom a fejembe,teszek a hajvégeimre is:)Amugy nejlonzacsit teszek rá,aztán törcsit.dunsztolni kell:)Ja és legalább 1 éjszakát rajtahagyni:)Amugy nem árulok semmit,van a hoxán egy csapatunk,ezzel témázunk és gondoltam ide is leírom,hátha segít valakinek:)
17:19-es vagyok köszi:)
és mégegy kérdésem van, az egész üvegcsét rákened a fejedre?:O
Nem,pont hogy nem írtad ki az igazat,hanem egy kalap alá vettél az avonos Sza rokkal.....Szó sem volt arról amit te írtál,erre leugattál:)És igen mocskolódok mert felidegesítettél.Ha nem tetszik valami ne írj,lehet elhuzni innen kis cseléd:)
Amugy nekem lapockáig érő hajam van:)és egy kis üveg kb 30ml szóval elég picike,ezért 2 üveg kell ahajra:)Hogy tényleg mindent befedjen:)De ha elkezded felkenni ugyis látni fogod,hogy mennyi kell rá:)Ha van kérdésed vagy valami felvehetsz msn-re,szívesen segítek ha kell:)
csivava@passport.com:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!