Vélemények a BioHair Fodrászatról?
Figyelt kérdés
Még nem tudom, hogy hova menjek hajat vágatni, de többen is ajánlották ezt a fodrászatot. Megosztanátok velem a véleményeiteket, tapasztalataitokat? Mert ha nekem is beválik, akkor rendszeresen járnék oda. Egyébként hosszú hajam van és így elsőre csak egy egyszerű vágásra mennék.2015. dec. 26. 20:27
11/12 anonim válasza:
Déliben van egy fazon, na, azt kerülni kell. Azt hiszi, hogy a mosásnak és a vágásnak bele kell férnie három percbe. Aztán majd a kedves vendég otthon a tükörben,kisollóval levadássza az elmaradt hajszálakat. A recepciós csajon meg látszik, hogy utálja, ha holmi vendégek megzavarják okostelefonozás közben.
Van néhány ügyes fordászcsaj ott is, de az árak 2 év alatt 1800-ról 2800-ra nőttek. Ennyi erővel már egy normális fodrászatba is elmehet az ember.
25/F
12/12 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek. Én az Üllői úton voltam, szalagavatóra alkalmi frizurát szerettem volna. De mire a fodrászattól haza értem (kocsival mentem haza) szétjött a hajam. Az alkalmazottak kedvesek voltak, de egy csatot nem tudtak betenni a hajamba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!