Mi a véleményetek a pécsi BioHair fodrászatról? (Irgalmasok útja)
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok olyan szalont Pécsett ahol nem kell bejelentkezni, és még jól is dolgoznak? (jó áron)2011. júl. 19. 23:20
1/4 anonim válasza:
A Lépcsőház mellett a frufru szalon nagyon jó. Volt, hogy rögtön foggadtak, de 1-2 napnál tovább nem kellett várnom. Barátnőimnek is ott vágják, elégedett vagyok vele. Nekem mondjuk az extra hosszú kategóriába esik a hajam (derékig, vagy picivel az alá), így nem volt olcsó, 3500-at fizettem érte azt hiszem. De előtte úgy elszúrta egy fodrász a hajam, hogy fél év volt, mire kinézett valahogy. Ezen nem érdemes nagyon spórolni. Egyszer jól levágják, az hónapokig is kitart.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az infót:)
2011. júl. 20. 07:16
3/4 anonim válasza:
Szívesen! Nekem ráadásul nagyon töredezettek voltak a hajvégeim, és olyan klasszul levágták, hogy hónapokig rendben volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudnál esetleg konkrétabb címet adni vagy a fodrásznak a nevét megadni.. mert az az igazság, hogy nem vagyok pécsi de szoktam Pécsre járni így nem igazán ismerem a várost.
2011. júl. 20. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!