Vélemények a BioHair fodrászatról?
Eddig a klierbe jártam, de nem annyira szeretem ráadásul nem is valami gyorsak, szóval gondoltam hogy elmegyek inkább a biohairbe. Mosás nélkül, csak igazításra, hogy levágják a száraz hajvégeket. Ugye azt csak akkor vállalják, ha frissen van mosva a haj?
Be kell jelenetkezni?
Semmiképpen ne menj oda!
Amikor Először mentem, akkor vagattam, elkeszult a hajam (nem lett olyan rossz), aztán megkertem a fodraszt, hogy legyen olyan Kedves, és vasalja is ki. Ugy nezett ram, mint egy veres rongyra.
Masodik alkalom (masik uzletuk) szinten vagasra mentem, 3 centi helyett 10 !! centit vagott le!! És meg o volt felhaborodva, hogy Miért szidom az o munkajat. Megjegyzem, Amikor vagta, nem lattam, hogy mennyit vag, mert elég rossz a szemem, szemuveg nelkul szinte semmit sem latok, és ugye vagas kozbe nem volt rajtam.
Harmadik, és egyben utolso alkalom, (szinten masik uzletuk) Amikor konkretan az arcomba tusszentett a fodrasz lány, majd egy jot rohogott rajta, de annyit nem sikerult kinyognie, hogy bocsi.
Na, Nekem ez a 3 alkalom boven elég volt, egy eletre megutaltam oket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!