Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Biohair fodrászatról vélemények?

Biohair fodrászatról vélemények?

Figyelt kérdés
A budapesti Biohairek milyenek? Én eddig a pécsiben voltam csak.
2015. júl. 28. 14:54
 1/4 anonim válasza:

Nem annyira rosszak... Én a stop-shop ba járok és ott nagyjából egy fodrász van aki letudja vágni a hajamat úgy ahogy kérem.

De amugy én kedvelem mert nem olyan drága és jó termékeik is vannak na meg a fejmasszás:))... A többibe nem igazán voltam Budapesten.

2015. júl. 28. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Pesten az egyik plazaban voltam Vasarnap. En mindenhol rosszakat olvastam roluk, de nagyon pozitivak a tapasztalataim. Isteni illatu a granatalmas sampon, a csajszi be is balzsamozta a hajam. Nagyon szaraz volt es el volt toredezve a hajam, nem tepte nem cibalta mint a Quick Hair-ben, hanem fujt ra kifesulo sprayt, majd szep finoman kibontogatta. Elsore felemelte a hajat, es kerdezte levaghatja-e (kb 10 cm) eloszor megijedtem, majd ugy voltam vele rendben, hiszen el van toredezve. Kiszaritotta, hajvegapolozta. Fantasztikus frizkot kaptam. :) Arban ugyan annyi, mint egy rendes fodrasz de legalabb nem veszodom a bejelentkezessel. :)
2015. aug. 19. 10:05
 3/4 anonim válasza:

Egy rakás szar :)

Én dolgoztam ott mint fodrász, 3 hetet és mikor eljöttem, kiszúrták a szemem pár forinttal + lehet be se jelentettek mert papírokat se kaptam.

Dolgozók is bunkók és beképzeltek..

Utána egyszer muszaj volt levagatni a hajam, a Keletinél a cigánycsaj úgy kiritkította a hajam és átmenetet se tudott gépelni, hogy itthon szépen javítottam magamnak.. Elbaszták és ezért el is kértek 1600-at..

2015. szept. 27. 15:58
 4/4 anonim válasza:
Az Árkádban lévő üzletben voltam. Elmagyaráztam a fodrászlánynak, hogy csak egy-két centit kellene levágni, ennek ellenére sokkal rövidebb, fazon nélküli, borzalmas, kezelhetetlen "frizura" lett az eredmény. Még ha én vágom, akkor sem tudtam volna ennyire elrontani. Nem ajánlom a helyet.
2017. júl. 21. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!