Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Furcsa lenne ha vasalnám a...

Furcsa lenne ha vasalnám a hajam fiú létemre?

Figyelt kérdés
Helló 13 vagyok már vasalták ki és jól is áll ... sztetek fura lenne esetleg B*z*s ?? F/13 majd lehet h veszek is hajvasalót de azzal még várok ^^
2010. márc. 23. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
szerintem is vasald nyugodtan :) én is fiú vagyok és vasalom... a maradi nyomorékokkal meg ne törődj akik azt mondták h ne :)
2010. márc. 24. 00:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek !

jövő héten megyek is a rossmanba és veszek egyet : D (xD)

2010. márc. 24. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
00:03as vagyok, a 78%os. :D 21/F
2010. márc. 24. 21:26
 14/16 A kérdező kommentje:
értelek : D
2010. márc. 25. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tök durva,h ma már minden második fiú vasalja a haját,szóval furcsa tuti nem lenne,sajnos ez lett a megszokott.Viszont vannak olyan fiúk,akiknél alig észrevehető vagy jól is áll nekik,de én nem tartom valami férfias dolognak.
2010. márc. 25. 21:12
 16/16 anonim válasza:
helló én is azonos korú és nemű vagyok nekem is hosszú hajam van nekem régen nagyon göndör hajam volt de most magától kiegyenesül mondjuk nem egyenesre hanem hullámosra én is vasalom te is nyugodtan csak nekem és egy haveromnak van hosszú haja itt tégláson mindenki cikiz egem hogy b.u.z.i vagyok mert az emberek többsége kopasz én csak ezt mondom egy férfi legyen szőrös XD am az nem igazi barát aki le b.u.z.i.z miatta
2012. júl. 20. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!