Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Furcsa lenne ha vasalnám a...

Furcsa lenne ha vasalnám a hajam fiú létemre?

Figyelt kérdés
Helló 13 vagyok már vasalták ki és jól is áll ... sztetek fura lenne esetleg B*z*s ?? F/13 majd lehet h veszek is hajvasalót de azzal még várok ^^
2010. márc. 23. 19:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen fiú ismerősöm, és igen, nagyon furcsa. Szerintem a "furcsa" egy visszafogott szó az ilyesmire.
2010. márc. 23. 19:16
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
13 évesen?! nagyon b*zis és eléggé furA...
2010. márc. 23. 19:24
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen, meglehetősen furcsa lenne. Nőies. Főleg 13 éves (bocs) gyereknél, aki még nem pubertált...

Mostanság szokás a fiúknak (még a férfiaknak is) úgy kinézni, mintha gyermekek, lányok lennének, ami eléggé bizarr, nekem speciel egyáltalá nem tetszik. A lányok és a nők férfias férfiakra vágynak! :)

24/L

2010. márc. 23. 19:26
 4/16 A kérdező kommentje:
nem tervezem h átalakítom magam nővé csak laposabb lenne a hajam mert rohadt gönd9r és zavar mert olyan kis gyerekes arcom van vele ,igy meg nem kell levágatnom ... védelmemre legyen : D
2010. márc. 23. 19:28
 5/16 anonim ***** válasza:
32%

igen, b_zis.

kivéve, ha növeszteni akarod a hajad, de rohadt göndör, és mikrofonfejed van, amíg össze nem tudod copfozni. én ez esetben elfogadhatónak tartom, mert szerintem gyönyörű tud enni egy pasi szép hosszú göndör hajjal.

de ez ugye nem trendi, most oldalt kiborotvált, elöl-hátul lenyalt hajú b_zinak lenni trendi...

2010. márc. 23. 19:29
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
nem
2010. márc. 23. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Nyugodtan vasald, ha ez tetszik vagy ez áll jól. (: Nekem a környezetemben több fiú is vasalja a haját(van úgy, hogy én csinálom nekik)és egyáltalán nem zavar :D .
2010. márc. 23. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
nálunk is sok fiú vasalja a haját. Szerintem, ha hozzá normális 13 évesként öltözködsz, és úgy is viselkedsz, akkor semmi baj nincs vele :) szóval szerintem nyugodtan vasald.
2010. márc. 23. 20:29
 9/16 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem is b.zis. Egyáltalán nem álljól a fiúknak a vasalt haj. Lehet, hogy neked jobban tetszik, mert jobban áll, de más aki látni fogja, természetellenesnek fogja látni, és ez általában nem tetszést vált ki. Na, ezt jól leírtam. :)

22/L

2010. márc. 23. 20:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fura.

És van olyan fiú, akinek tényleg jól áll, ha neked tetszik, akkor nyugodtan vasald. Szinte mindenki vasalja manapság, szóval nem lógnál ki. Ha meg jóláll neked, akkor meg főleg vasalhatod.

2010. márc. 23. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!