Ha HAJSZÁRÍTÓVAL (úgy, ahogy a fodrász csinálja körkefével) szárítom be a hajat, akkor az is ugyanúgy károsítja, töri a hajat, mintha VASALNÁM?
Károsít a hajszárító is a kefe is és a vasaló is ez van de hát muszáj őket használni!
Gliss Kur Spray használj!
Tudom,hogy károsítja,de a mértékét kérdezem. Mivel a hőfok szerintem egy hajszárítónál alacsonyabb,mint egy vasalónál,azt gondoltam,hogy az kevésbé káros.
???
Na hát ha ilyen okos vagy miért nem olvasgatsz utána a google-on?
Egyértelmű hogy a vasaló károsabb!
A körvasalós hajszárítás sokkal kevésbé károsítja, de károsítja..
A glisskurról meg csak annyit, hogy hosszú távon az én hajam sem szerette, hiába előtte igen, egyik barátnőmnek meg végül hullott is tőle... (abbahagyta, és nem hullot újra)
23.54-es honnan a francból veszed,hogy 'olyan okos' vagyok?
Nem tudom miből vetted,hogy bunkón kellett válaszolnod,amikor én semmi bunkót nem írtam.
Nem tudom azt sem,hogy az embereknek mért kell ilyen gyökérnek lenni itt a Gyakorin. Na mindegy bunkókám.
A többieknek pedig köszönöm!:)
Hát már ne is haragudj mivel én válaszoltam neked az a legkevesebb hogy nem igy írsz vissza hogy "tudom,hogy károsít nem azt kérdezem" szerintem itt nem én voltam a b...Bár még egy ilyen gy....zés,b...-zás és többet nem kell ide írnod!
Köszöntem!
vicces.
sajnálom,hogy félreértelmezted a mondatomat.mindegy.
00.07-es nem is használsz a hajadra valami hővédőt a szárítás mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!