Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet naponta szoláriumba menni?

Lehet naponta szoláriumba menni?

Figyelt kérdés
Lehet naponta szoláriumba menni, vagy hagyjak egy nap szünetet?
2010. márc. 21. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%

Cigány akarsz lenni vagy mi? Nem tudom felfogni miért lehet annyira fontos, hogy akár 1 hét alatt lecigányodj...

Hihetetlen mennyi kis csitri van!!!

Égesd le a pofidról a bőrt, menj mindennap és örülj a szolisárga színednek! ;)

2010. márc. 22. 22:00
 12/14 asdasdasd44444 válasza:

Igen két naponta ajánlott a szoláriumozás :) Látom néhány gyenge elméjű csak belepofázik abba , amihez egyébként nagyon nem értenek... nem a csitrik járnak szoláriumba , hanem például én , aki ha kimegy a napra 10 percre azonnal leég, mert olyan a bőrtípusom és ha 5x 5percre be megyek a szoláriumba nem fogok leégni kint a napon, úgy , hogy szerintem a buta , ostoba és degenerált véleményeteket tartsátok meg magatoknak, vagy ha nem bírjátok ki, csak a jó ízlés határain belül nyilvánítsatok véleményt..

nagy mondat

" a vélemény olyan, mint a se**lyuk! mindenkinek van, de senki nem kíváncsi rá ! " ;)

2013. jún. 5. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Naponta 30 perc. Egyszerűen imádok a világító csövek között feküdni, annyira jó, ahogy süti a bőrömet! 13 évesen kezdtem, szépen kiirtotta a pattanásokat. Egy szalon megszűnésekor vettem az Ergoline gépet. Új csöveket is vett a párom bele. Este fürdés után egyből fekszem bele, de van, hogy egy hűvös reggelen is. Egyszerűen leírhatatlan, mennyire fincsi!
2019. aug. 11. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne, annyira fincsi!
2021. okt. 13. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!