Help! Gennyes, undorító pattanás a homlokomon! Mit csináljak vele, hogy holnapra "ok" legyen?
...nem akartam kinyomni.
Mit csinálhatnék vele?
Most bekentem alkohollal, hátha leszárítja.
Jegelés? Az nem?
És, ha mondjuk kinyomom, mert nem tudom, meddig bírom még nézni, akkor a jegeléstől jobb lesz a seb? Úgy értem, nem lesz akkor már olyan piros, nem?
NE kenj rá se alapozót se semmi.. Kozmetikushoz járok, nem sminkelem magam még csak minimálisan sem - kozmetikusomat kérdeztem, hogy mit gondol róla, a lányok akik alapozóval akarják eltüntetni a bőrhibákat, pattanásokat.. Egyből mondta, hogy a lehető legrosszabb amit csinálnak, ugyanis csak egészséges bőrt szabad sminkelni stb.
Arctonik, fogkrém, ilyesmi ami szárít jöhet, de sajnos holnapra semmiképpen sem fog elmúlni ha "olyan durva volt".
Sziasztok!
Először is, köszi az érdeklődést! :)
Nem volt(ak) egyébként olyan nagy pattanások, csak az zavart, hogy kint van az a fehér cucc... ezért is akartam annyira gyorsan letudni.
Forró vízzel arcot mostam, aztán mikor hozzájuk értem, szinte magától ki jött a cucc. És most gyógyulóban vannak.
De egyébként, mivel most már rá kellett ébrednem arra, hogy nem boldogulok a pattanásokkal, elmentem egy kozmetikushoz, akit itt ajánlottak, és megbeszéltünk pár dolgot... szóval pénteken megyek az első kezelésemre! :D
Eddig azért nem jártam, mert először úgy gondoltam, magam megoldom, meg aztán gondoltam fiúként ciki kozmetikushoz járni, de most már az sem érdekel. Ja, igen, mert egyébként 17/f vagyok. :)
Na, további szép napot kívánok mindenkinek, és minden jót!
hát a szolit kihagyom... de azért a bőröm egészsége fontos
Mondjuk azért nem nagyon fogom híresztelni az osztályban, hogy kozmetikushoz járok. Nem szégyellem, csak nem tudom, olyan fura érzéssel tölt el, ahogy elképzelem. Meg egyébként is én dolgom, nem mindenkinek tudni mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!