Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van egy pattanás a homlokomon....

Van egy pattanás a homlokomon. Hogy szüntethetném meg?

Figyelt kérdés
Nőtt egy giga nagy.És nem is lehet megnyomni,csak domborul és vörös.Este mennék el itthonról,alapozó csak rontana rajta.Estig hogyan szüntethetném meg?
2011. febr. 11. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:

sajnos sehogy se fogod tudni estére eltüntetni! :(

Esetleg mosd még estig kb 5x meg az arcod hideg szappanos vízzel, meg tonikozz.. És tegyél oda egy fogkrém-et és hagyd rajta, majd leszárítja.

2011. febr. 11. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:

köszii.^^

raktam rá mindent,de csak világít.-.-

És el se tudom takarni.-.-

2011. febr. 11. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen a fogkrém, az hamar leszárítja. A helye piros marad, kis korrektort vagy púdert kenhetsz rá. :D
2011. febr. 11. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:

köszii.^^

hát,szenvedtem vele rendesen.^ˇ

2011. febr. 13. 18:46
 5/5 egy értelmes válasza:
SAJNOS ADDIG SZTEM SEHOGY MAX FOGKRÉM ÉLESZTŐ VAGY OLYAN VATTAIZÉRE RAKJ CITROMOT VAGY ALOA VERÁS KRÉMAT DE AHOGY BELEGONDOLOK ÖT TELJES ÉVVEL KÉSŐBB MÁR NEM KELL NEKED AZ ÖTLETEM DE HA IGEN VÁLASZOLJ NEKEM!!!!!
2016. dec. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!