Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Micsináljak a hajammal?...

Micsináljak a hajammal? (vasalás miatt tönkre ment)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a lényeg hogy 14 éves vagyok és a hajam hát nm mondom h teljesen tönkre ment mert nm... szvl az a bajom hogy kb.12 évesen elkezdtem vasalni és egész évbe folyamatosan vasaltam 13 évesen vasataltam, és befontam(h úgy alszom és reggel kibontottam és göndör lett), azért vasalom, vasaltam fonom, mert olyan a hajam hogy göndör hullámos egyenes és mindenféle egyszerre ezért nem szeretem, de szerintem egy része már elkezdetett tönkre menni mert ha simán van a hajam az egyik tincs már mindig ugyanolyan nm tudom értitek-e de az a lényeg h szeretném ha adnátok arra tanácsokat hogy milyen olyan hajpakolások vannak amik jóak a hajnak és hozzabítják, szóval az a lényeg h szeretnék leszokni a hajvaslásról és csak fonnám de egy ídővel azt is abba hagynám ha a régi lenne a hajam erre szeretnék tippeket, tanácsokat, hajpakolásokat, előre is köszönöm a válaszokat!! :)

2015. nov. 12. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha mar toredezet es elvekonyodott a hajad arra mar nincs csodaszer ami helyre hozná!😞

Ilyenkor ajánlatos levagatni es csak utanna (balzsam,hajmaszk,hajvegapolo,hajolaj)amelyk neked beválik. Eleve eltöredezet hajat mar soha az életbe nem fogod helyre hozzni Max magától letörik.

Tapasztalatból irom én vettem ra nagyon draga sampont biotol kezdve mindent kipróbáltam mindenfele "csodaszert"es nem hasznal mar ilyenkor.

Vagasd le es utanna ápold én is ezt szoktam csinalni 3havonta par mm vagy cm levagas a hajbol es vasalás vagy szárítás előtt hasznalok hővedo krémet!

2015. nov. 12. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
A haj nem élő rész, helyre nem jön amit már tönkretettél, azt le kell vágatni, aztán az új haj aminek nem ártasz az már szép lesz és egészséges ha megfelelően ápolod. Legjobb hajápoló olaj az argánolaj. És használj minél természetesebb sampont is. Pl Baleának van néhány jó samponja.
2015. nov. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!