30 éves nők, milyen krémet használtok az arcotokra? És Mit meg csináltok hogy szep, ápolt legyen a bőr?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 00:02
1/7 anonim válasza:
Retinol,Mizon collagén ampulla,CE Ferulic ,Matrixyl3000,
Én negyven vagyok de 28-nak néztek a minap.
3/7 anonim válasza:
Semmit nem használok, talán pont ezért nincs semmi baja az arcbőrömnek, fiatalos, semmi ránc... persze akinek száraz a bőre annak nem árt egy jó hidratáló.
4/7 anonim válasza:
33 vagyok. Vettem egy shea vajat, ami nagyon jól hidratál. Ezen kívül használom még az ajándékba kapott loreal nappali és éjszakai krémeket.
6/7 anonim válasza:
Hogy néztek 28-nak, honnan tudod, hogy 28-nak néztek.
7/7 anonim válasza:
Mert ,mondtam hogy most lesz a szülinapom ,kérdezték h hanyadik...30-ra tippeltek ,egy idősebb nő 28-ra ...szerintem nem volt rajta szemüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!