Gondor hajuaknak a segitseget kernem! Ti mit csinaltok vele vagy mit hasznaltok ra?
1. Kizárólag hajmosás előtt fésülöm! Bevizezem, balzsam, fésü, sampon. Ha utána fésülöm, szénabuglya lesz belőle.
2. Az utolsó öblítés után törülközőbe csavarom, majd kb 20 perc után bekenem hajbalzsammal, amit rajta hagyok.
3. Nem szárítom! Ha nagyon muszáj, pl mennem kell valahova, vagy reggel mosok hajat, akkor fejjel lefele szárítom, úgy, hogy markolom fölfelé a tincseket, ettől nem esnek szét, és nem tűnik száraznak.
1. Két sampont használok (a tetejére és külön az aljára) headandshoulders zsíros hajra és a Balea göndör hajra való samponját.
2. Vizesen kifésülöm.
3. Hajpakolást teszek rá (2 ekanál joghurt 1ek. olívaolaj extra szűzet szoktam) ezt rajta hagyom amíg tudom (2-3 óra)
4. Mégegyszer hajat mosok.
5. Balzsamból a Balea göndör hajra valót használom néha teszek rá egy kicsit Loreal száraz hajra valójából
Upsz elozo vagyok veletlenul elkuldtem
Utána még teszek rá a Balea göndor hajra valo sprayébol és fejjel lefelé diffúzoros hajszárítóval szárítom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!