Használtok "segítséget" altatáshoz? Pl. Zenélő
játékok, forgók stb. Kinek mi vált be? Ha lehet linket
is írnátok.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 12:24
1/10 anonim válasza:
Mi nem. Nem nagyon cumizós a babám, de elalváskor igényli, én pedig simizem a hátát meg a fejecskéjét. A zenélő, forgó micsodák elterelik a figyelmét az alvásról. :)
Mi kezdettől úgy csináltuk, hogy megpuszilgattuk, beraktuk a kiságyba, szájába raktuk a kis cumit( ő is csak ilyenkor igényli),kezébe az alvós szuszi állatait, és elköszöntünk tőle.Behajtjuk az ajtót és magától alszik el a sötétbe (igaz odakintről kap egy kis világost, szóval nem koromsötétbe).Szoktuk hallani, hogy még morog vagy rötyög a játékainak, ha belesünk látjuk, hogy nézegeti őket. Kb 5 perc és már alszik is. Most 17 hós a lányom, nem mondom, az elején nehéz volt, de kb 3-4 hós kora óta működik ez a rendszer:)
2012. ápr. 27. 13:03
4/10 anonim válasza:
Nekünk az első 4-5 hónapban Taf Toys zenélő forgónk volt, annak a zenéjére aludt hason. Utána a Fischer Price elalvást segítő csikóhalat használtuk. Mindkettőt nagyon szerette.
Kettő van, ez az egyik, ami szerintem zseniális, ezt akkor vettük, amikor pici korában kórházba került, ahol éjjel nem lehettem mellette, erre aludt el, ez szórakoztatta, ez volt a mentsvára, a mai napig imádja (9 hónapos). Nagyon sok funkciója van, szerintem nagyon jó cucc: [link]
Ez a második, ennek most csak a vetítő funkcióját használjuk, de elég ritkán, mert az előző játék zenéjére percek alatt bealszik a kiscsaj:
nem használunk semmi betesszük és alszik 10 hós :) kicsi kora óta van ez
2012. ápr. 27. 14:11
7/10 anonim válasza:
Éneklek :) Ingyen van, link nincs :D Fa hangom van és bot fülem, mégis szereti! Még a 2,5 éves is odabújik, és nem indul el addig fürödni, amíg a Huginak nem végzek az énekléssel. A nagynak meg mesélünk, és melléfekszik az Apukája.
2012. ápr. 27. 14:52
8/10 anonim válasza:
Ha még nem elég álmos, hogy elaludjon (mostanában azért próbálom lefárasztani fürdés előtt, így beájul), akkor be szoktam neki kapcsolni a projektoros forgóját. Imádja!
Pár hónapos kora óta használjuk elalvásnál,és a legjobb benne,hogy éjszaka bekapcsol ha sír a baba,mert hangérzékelős,csak nem írják a leírásban,szerintem nem is tudják:)Imádom,nekünk nagyon bevált!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!