Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ecetes hajoblites de hogyan?

Ecetes hajoblites de hogyan?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy hogy s mint kell ezt alkalmazni stb... De sok helyen olvastam hogy mikor raboritom utana ki kell ezt is obliteni vagy mosni, de azt is olvastam hogy nem kell. Akkor most hogy is van ez? Az ecetes viz utan akkor oblitsem meg le vagy sem? Es mikor lesz lathato az eredmeny? Hany het alkalmazasa utan lesz lathato? Vagy mikor?

2015. nov. 2. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ecet nagyon jó arra, hogy a maradék sampont kioldja a hajadból és fényessé teszi azt, mivel kisebb szennyeződéseket is kiválóan old, melyek a hajon megtapadnak és a sampon nem szedi megfelelően le.

Készíts egy lavorba vizet, bele 2 evőkanál 20%-os ecetet és a fejedet tedd bele úgy, hogy az arcod ne lógjon bele, csak a hajad. A hajtövekhez a kezed segítségével juttasd az ecetes vizet óvatosan.

Próbáld minél jobban beletenni a hajad.

Mikor megvolt az ecetes öblítés mosd ki csak sima vízzel a hajadból az ecetet, különben csípni fog és akár korpásodást is okozhat.

Ezután száírthatod is a hajadat.

Soha ne hagyd benne az ecetes vizet, mert ecet szagod is lesz!

Azonnal az első alkalmzás után tapasztalható lesz a fényessége a hajadnak és puhasága, de ezt sem szabad túlzásba vinni, mint ahogy semmit!

Ne alkalmazd olyan gyakran, mert kiszáríthatja a fejbrödet, felmarhatja, hiszen ez is egy sav!

2015. nov. 2. 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, ment a zöld pacsi:)
2015. nov. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!