Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tenyleg hasznal az ecetes...

Tenyleg hasznal az ecetes vizes hajoblites? Kevesbe lesz zsirosabb a haj? Vagy meg hallottam a citromos hajoblitesrol is. Ti mit ajanlotok? Ami mar bevallt nektek

Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem használ. Igazából nekem semmilyen sampon, öblítőszer, pakolás, semmi nem használt. Csak a gyakori hajmosás.
2015. ápr. 15. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Illetve egyébként az ecet és a citrom szerintem pont hogy káros, hiszen ezek erősen savas kémhatásúak, ezért goncsolhatják a hajat.
2015. ápr. 15. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
A citrom szárítja a hajat, és a fejbőrt.
2015. ápr. 15. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Most szeretném kipróbálni, csak nem tudom, befesti –e a fejbőrt:

Egy finomra reszelt sárgarépát felviszünk a hajra – fejbőrre, 15 percig rajta hagyjuk, utána vízzel lemossuk. Ezt legalább öt fejmosásnál alkalmazzuk. Az eredmény, állítólag hamar jelentkezik.

2015. ápr. 16. 03:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha abból indulok ki, hogy levesfőzésnél megfogja az ujjam, akkor valószínűleg igen.
2015. ápr. 17. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Ecetes hajöblítésre 1,5 l petet használok. Kevés ecet, és langyos vízzel felengedem a flakont. Ezzel öblítem a végén.

Sajna nem tökéletes, de jobb mint a balzsamok után. ( próbáltam többfélét, elég sokáig használtam egy fajtát )

Kiöblítettem a balzsamot is alaposan, és mégis elég nehezen tudtam fésülni.

Maradok az ecetes víznél. Sőt!

Most csináltam : orgonaszirmot amit a száráról leszedtem, leöblítettem a portól. Befőttes üvegbe tömködtem, és ecettel öntöttem fel.

( Saját kertből, és hiába nem igen van autóforglom, sőt nincs is, leöblítettem a virágot egy edénybe. Innen tömköttem be a tisztára mosostt üvegbe. 2 - 3 hétig benne lehet az ecetbe. Pár helyen azt olvastam még, sötét helyen érleljük )...

Ha lesz már pici dió, azt is szedek párat. Levelét, és csallánt. Ezt is ecettel akarom készíteni. És ezzel öblíteni...

Ártani biztosan nem fog a hajnak.

Írták : szárítja. Nem kizárt hogy kicsit ecetesebb volt a víz...

2015. máj. 3. 17:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Hu te aztan bator vagy :)
2015. máj. 3. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Tegnap a kertből friss citromfű, szép nagy levél jó pár db. Orgona 2 - 3 szép nagy virág ( még épp nem virágzott le teljesen, ilyenkor már se perc alatt elnyílik ), ebből csináltam főzetet fél l kb.

Leszűrtem, a szokásos pet palackba. Pici ecet, és közvetlen a hajöblítés előtt jó meleg vízzel még hígítottam. Ne legyen azért túl meleg az öblítővíz. Mert attól is zsírosodik könnyen ( állitólag ).

2015. máj. 5. 06:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!