Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ecetes-vizes öblítést...

Az ecetes-vizes öblítést festett hajra is lehet alkalmazni?

Figyelt kérdés
Páromnak igen korpás a haja, nála alkalmazom az ecetes vizet, és bár én annyira nem korpásodom, de lenni mit javítani. Gondoltam egy próbát megér. Viszont az én hajam festett. Megpróbálhatom így is?
2015. máj. 25. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, direkt jót tesz neki. Összezárja a haj pikkelyeit, így a festékpigmentek nem tudnak kipotyogni belőle, tehát tartósabb lesz a szín. Meg fényesebb a haj. :)
2015. máj. 25. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Huha, ez komoly? Azt hittem totál elrontanám vele a hajam. Viszont nekem a fodrászom nem festéket használ, hanem színezőt, ami gyorsabban kopik, de nem olyan látványos a lenövésnél a kontraszt. L'oréal ha ez számít, és vörös. Így sem probléma?
2015. máj. 25. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Eleve nem töményen öntöd a fejedre, viszont a savas kémhatás semlegesíti a sampon lúgos kémhatását, ami nagyon jó, mert a fejbőr is savas kémhatású. Ezért jó a korpára is.
2015. máj. 25. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2015. máj. 25. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!