Van köztetek aki kipróbálta már a szódabikarbónás és az ecetes hajápolást? Vélemények? Bevált vagy nem?
Figyelt kérdés
500 ml langyos vizbe teszel 2 evökanàl szodabikarbonàt megvàrod amig feloldodik majd bemosod vele a hajad. 3 perced àt aztàn lemosod sima vizzel. Utàna megint 500 ml vizbe teszel 2 evökanàl ecetet lemosod vele a hajad ès megint tiszta csapvizzel leöblited. Az a lènyege, hogy ezt sampon ès balzsam HELYETT hasznàld ne pedig utàna. Azt olvastam, hogy ez elvileg sokkal jobb eredmènyeket hoz hosszutàvon, mint a sampon meg az ilyen olyan kencèk. Vèlemèny? :)2014. dec. 7. 13:17
1/2 anonim válasza:
Én a szódabikarbónát (2 tk) tojássárgájával és citromlével keverem el, aztán almaecetes vízzel öblítem le, majd vízzel. Két hete alkalmazom csak (3 hajmosás), eddig se nem jobb, se nem rosszabb mint a sampon.
2/2 anonim válasza:
Nekem be is vált, meg nem is. Ecetet próbáltam. Selymesebb, fényesebb lett és sokkal hamarabb ki lehetett fésülni. Viszont kimarta a fejbőrömet és a szag alapos öblítés ès szárítás után se tűnt el. :(
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!