A Roaccutan mikor kezd el hatni?
ki mondott neked ekkora orultseget hogy egyettlen egy het alatt mar latszani fog?
eloszor is a roaccutan sotret amik izotretionint tartalmaznak NEM kamaszkori pattanasokra hanem komoly csomos akné-ra ajanlott!!! egyébként egy kúra majdnem egy evig is eltarthat, en 68 kg vagyok, ki lett szamolva hogy nem tudom mennyi miligrammot kell be vinnem a szervezetembe hogy vegleg eltunjenek!! nekem 9 honap lett fel irva, most vagyok az utolso honapban es eltunt minden potty mindenhonnan ;)
amugy meg az elso honapokban tobb akne jelenik meg olyan helyeken ahol azelott nem is voltak .. 3-4 honap utan talan latszik mar
nincs mit szivesen :)
ez az egesz olyan egyenfuggo.. 3-4 honap mulva hatrol melkasrol eltunik egytol egyig mind es mar arcon is latszik a javulas csak ne csesztesd !
Nekem az első pillantól kezdve csak javult az arcom. Most tartok a 3. hónap felénél és csak a havi bajom előtti pár napban jön ki egy-két pici pattanás, ami szinte egy nap alatt el is múlik. A gyógyszer előtt évekig nem volt olyan pillanat az életemben, amikor ne lett volna teli az arcom nagy, vörös, gyulladt aknékkal.
Láttam, hogy elég régi már a kérdés, de gondoltam azért hozzá szólok. Kezelés alatt vagy még? Javultak a tüneteid? Sajnos nekem van olyan ismerősöm, akin a fél éves kúra nem segített...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!