Roaccutan vélemények (olyan írjon aki végig csinálta a kúrát)?
Roaccutan 20mg lágy kapszulát szedek.6 hónapos a kezelés és azt mondta a doktornő,hogy 3.hónaptól jelentős változás lesz.Igaz már nem olyan vészes a pofám,de azért még alakitható.A heg még megvan,de már bőven szebb.Igaz most rosszabb az arcom állapota mert állítólag a Roaccutan egyik mellékhatása az,hogy 1-2 hétig,vagy akár egy hónapig is romlik,de aztán szép lesz.Véleményeket irjatok főleg olyan aki már átesett a kúrán.Én már nem foglalkoztam vele,de mondták,hogy csináljam végig.Ebben az 1.hónapban csak este szedek be 1.et mert valami magasabb volt kicsit az átlagnála a vérképemen.Aszthiszem a testzsír.Szóval kinél milyen mellékhatások jelentkeztek?Kinek hogy hatott?
Nálam egyenlőre az van,hogy ugye amit irtam,kicsit rosszabb a bőrőm,szám szárad(Karmex rúzs ottvan rá),mindkét térdem kicsit fáj mikor tesizek és mikor beveszem a gyógyszert megszédülök.
Azért kicsit lehet tartani a gyógyszertől mert olyat is olvastam,hogy öngyilkos gondolatok is előfordulhatnak,bár nagyon ritkán.
Hát remélem sikerül a kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!